fbpx

IZVEDBENI PROJEKAT

Izvedbeni projekat i proizvodni crteži, ponekad nazivani radnim crtežima, su potpuni kompleti crteža koji detaljno opisuju proizvodnju i montažu proizvoda. Naši djelatnici na proizvodnoj liniji i strojevima kao i nadzor, koriste proizvodne crteže. Inženjeri također koriste ortografske ili slikovne prikaze nazvane “radni slučajevi” za vizualizaciju svojih ideja. Ti preliminarni crteži koriste se kao osnova za sastavne dijelove i montažne crteže. Proizvodni crteži su podaci koje je izradio projektni tim za upotrebu od strane građevinskog ili proizvodnog tima, čija je glavna svrha definirati veličinu, oblik, položaj i proizvodnju građevine ili komponente.

Specifičnosti materijala i komponenti obično se nalaze u naslovnom dijelu crteža. U pravilu se prikazuju sklopovi (ili glavni sklop komponenata), a proizvodni crteži mogu odrediti gdje će se graditi svaka sastavljena komponenta. Proizvodni crteži također bilježe broj dijelova koji su potrebni za sastavljanje pojedine jedinice i mogu biti sastavni dio dokumentacije potrebne za autorizaciju proizvodnje opisane stavke.

Inženjerski crtež je vrsta tehničkog crteža koristi se za potpuno i jasno definiranje zahtjeva za projektirane stavke. Više nego samo crtanje slika to je i jezik – grafički jezik koji prenosi ideje i informacije jednog sudionika drugome u određenom projektu.

 

  • Usluge : Usluge
Započnimo suradnju